+31(0)344-640035 info@fairwood.nl
Nieuw Boekhorst – Voorhout

Blogs Plaatsen

Hieronder blogs over plaatsen Fairwood:

Nieuw Boekhorst – Voorhout

Voorhout; Ideale plaats om duurzaam te wonen

Nieuw Boekhorst is de nieuwste uitbreiding van Voorhout en biedt straks circa 1.300 woningen, een basisschool, sportvelden en diverse speel- en sportplekken. In het hart van de wijk komt een haven waar je kunt genieten van bootjes en de kade. De bereikbaarheid en voorzieningen zijn uitstekend, met de Herenstraat op slechts 3 minuten fietsen en het station op 2 minuten afstand. Binnen 15 minuten fietsen ben je op het strand van Noordwijk, en met de auto ben je snel op de N444 en de A44.

Nieuw Boekhorst; Hier gaan mens en natuur samen

Wonen in Nieuw Boekhorst betekent omringd zijn door prachtige groene ruimtes die je verleiden om de natuur te verkennen. De lokale flora en fauna voegen visuele aantrekkingskracht toe en trekken diverse dieren aan. Ontdek Nieuw Boekhorst en de omgeving via goed onderhouden wandel- en fietspaden. Onderweg heb je de kans om je buren te ontmoeten en kinderen te zien genieten. Daarnaast loopt er een buurtkanaal door het gebied, dat het verbindt met open waterwegen. Met je eigen boot of een gehuurde boot kun je gemakkelijk naar Noordwijk, Leiden en De Kaag navigeren. Het is de ideale plek om thuis te noemen.

Bij een duurzame wijk en woning hoort een duurzame inrichting

Duurzame woningen

Voldoen als de allernieuwste eisen op het gebied van woningbouw is van essentieel belang. Daarom zijn deze woningen volledig gasloos en voorzien van een warmtepomp. Daarnaast zijn de gebruikte materialen zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid te waarborgen. Door te kiezen voor de aankoop van een nieuwe woning, maak je bewust de keuze voor een gezonde en duurzame manier van wonen. Deze woningen zijn namelijk CO2-neutraal en worden vervaardigd in Nederland met behulp van biobased materialen. Dit betekent dat je niet alleen geniet van een comfortabel huis, maar ook bijdraagt aan een betere toekomst voor het milieu.

Duurzame inrichting betekent duurzame vloer

De meest duurzame keuze voor uw vloer is een echte houten vloer

De vloer die u zoekt moet aan een aantal eisen voldoen.
  • Moet een mooie natuurlijke uitstraling hebben
  • Moet duurzaam geproduceerd zijn
  • Moet een leven lang mee kunnen gaan
  • Moet geen schadelijke stoffen uitscheiden
  • Moet een goed rendement geven bij warmtepomp en vloerverwarming
  • Moet later geen afvalprobleem betekenen
Op alle bovenstaande punten scoort een echte houten vloer beter dan een tegenwoordig zo populaire PVC vloer

Wat u nog niet wist over een echte houten vloer

Wilt u deskundige uitleg over de voordelen en nadelen van de diverse vloeren kom dan naar onze showroom op nog geen 5 km van uw nieuwe woning.

Bovendien: Als u een woning heeft gekocht zoals type Meidoorn, Hazelaar, wilg, Linde, Els, Eik, Esdoorn of Acacia dan hoort daar natuurlijk wel een echte houten vloer bij.

Fairwood houten vloeren en tafels op slechts 5 km van Voorhout

Grootste vloeren en tafels leverancier op schootsafstand

Een van de grootste leveranciers van houten vloeren, tafels  en PVC van Nederland heeft een showroom vlakbij Nieuw-Boekhorst. Fairwood is namelijk gevestigd op industrieterrein Klei-Oost Rijnsburg.  U vindt onze mooie showroom Maessloot 2a  2231 PX Rijnsburg. De showroom onderscheidt zich van andere parketwinkels, door het feit dat wij een kamerindeling gebruiken.

U loopt langs en in diverse ingerichte kamers met tafels, houten vloeren en PVC-vloeren. 

Geen dure tussenpersonen nodig, maar rechtstreeks van de zagerij

Fairwood is ontstaan uit een grote importeur van hardhout. Als familiebedrijf kopen wij rechtstreeks in bij zagerijen van over de hele wereld. Deze rechtstreekse contacten zorgen ervoor dat Fairwood niet alleen de beste kwaliteit levert, maar ook tegen de scherpste prijs. Er zijn immers geen dure tussen personen nodig. In onze grote houthallen staat uw vloer reeds op u te wachten.

Lamelplanken prima geschikt voor vloerverwarming

De lamelplanken die wij leveren hebben een toplaag van 3 á 4 mm massief loofhout en een onderlaag van meerlaags berken multiplex. Uit onderzoek is gebleken dat deze lamelplanken een beter rendement geven bij vloerverwarming dan PVC of tegels.

We kunnen deze lamelplanken leveren in planken van 15,19, 22 en 26 cm breed in diverse kwaliteiten eiken. Ook patroonvloeren zoals visgraat en Hongaarse punt zijn leverbaar in Eiken. Wilt u iets anders dan eiken? Dan zou Hard Maple, Essen, Noten, Tarara Colorada of een andere bijzondere houtsoort een optie zijn.

Bij Fairwood maken we altijd een vrijblijvende offerte als u langs komt en geven we direct stalen mee van de vloer die u mooi vindt.

Onderhoudsvriendelijke vloeren

We kunnen u in contact brengen met ervaren parketleggers en brengen de gekozen vloer kant en klaar afgewerkt tot uw nieuwe voordeur.

Vloeren zijn onderhoudsvriendelijke en geschikt voor intensief gebruik. We werken ze veel af met een onzichtbare matte lak in de kleur naar keuze.

Onderhoud is eenvoudig, regelmatig stofzuigen en dweilen met uitgewrongen mop. Zo kan deze vloer gelegd worden rondom een kookeiland en bij de eethoek waar de hele familie aanschuift.

Wilt u toch ook naar PVC kijken?

Wilt u een echte houten vloer vergelijken met de beste PVC vloer in de markt? Dat kan bij Fairwood.

Fairwood importeert namelijk de beste PVC-vloer, met het minste plastic.

Deze SPC vloeren bevatten een minimum aan plastic en hebben een onderlaag van geperst steengruis.

Vaak kunnen SPC vloeren zonder te egaliseren zwevend worden gelegd. U bespaart hierdoor de kosten van  het egaliseren dat u met PVC vloeren wel heeft.

Hans

Overzicht blogberichten plaatsen Fairwood

Houten vloer Dordrecht – Amstelwijck Park

Houten vloer Dordrecht – Amstelwijck Park

Dordrecht - Natuurlijk Amstelwijck ParkNatuurlijk wonen in Dordrecht; Groen van binnen en van buitenOp de website Amstelwijckpark.nl  kunt u het volgende lezen: "Het groen verwelkomt je met open armen in deze nieuwe woonwijk in Dordrecht. In huis wordt het heerlijk...

Lees meer
Duurzame houten vloer Rotterdam, slimme keuze

Duurzame houten vloer Rotterdam, slimme keuze

Waarom is een eerlijke duurzame vloer voor uw nieuwe woning in Rotterdam een slimme keuze?Is dit verstandig?In de haven van Rotterdam komen er dagelijks containers binnen uit China met duizenden m2 PVC vloeren en laminaat. Plastic en Vinyl dus. Wat we allemaal weten...

Lees meer
Zoetermeer nieuwbouw, echte eiken vloer

Zoetermeer nieuwbouw, echte eiken vloer

"Waarom hebben we gekozen voor een echte eiken vloer in Zoetermeer?"En niet voor een PVC vloer, zoals de rest van de straatDertigers Ronald en Sven wonen met hun zoon Noud van 3 jr. in het centrum van Den Haag. Ronald werkt bij de gemeente Den Haag en Sven heeft een...

Lees meer
Onze nieuwe woning in Noordwijk; welke houten vloer?

Onze nieuwe woning in Noordwijk; welke houten vloer?

Zo graag naar NoordwijkWie zijn wij en waarom Noordwijk?Onze namen zijn William en Laureen. Beiden dertigers en we hebben allebei een leuke baan. We hebben 3 jonge meiden;  Zoë, Hailey en Jade. Met onze ouders kwamen wij al jarenlang in Noordwijk. Waarschijnlijk is...

Lees meer
Slingerbos Ophemert; we gaan voor duurzaam

Slingerbos Ophemert; we gaan voor duurzaam

Wij gaan voor duurzaam in het Slingerbos OphemertEven voorstellen:Wij zijn Susan en Albert en wonen met veel plezier al jarenlang in de Betuwe. Door de centrale ligging in het land zijn we binnen een half uur in groter steden als Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Arnhem...

Lees meer
Tiel thuisbasis PVC vloeren importeur

Tiel thuisbasis PVC vloeren importeur

Nieuwste PVC vloeren komen uit TielFairwood Tiel importeert nieuwste generatie PVC vloerenFairwood houten vloeren en tafels is bekend onder de inwoners van Tiel als leverancier van authentieke houten vloeren. Ons assortiment omvat eiken, esdoorn en essen vloeren,...

Lees meer
Bentwijck Benthuizen nieuwbouw nieuwe fase

Bentwijck Benthuizen nieuwbouw nieuwe fase

Bentwijck Benthuizen; nieuwbouw nieuwe fase in ons levenWe voelen ons niet oud; we gaan verhuizen en opnieuw inrichtenWij gaan een nieuwe fase van ons leven in en die nieuwe fase heet Benthuizen. In de nieuwbouw Bentwijck hebben wij namelijk een levensbestendige...

Lees meer
Visgraatvloer voor onze woning in Parijsch Culemborg

Visgraatvloer voor onze woning in Parijsch Culemborg

Even voorstellen; Wij zijn de familie de Greef uit Culemborg.Mijn naam is Annelies de Greef, ik ben 35 jaar oud en woon in Culemborg. Mijn man Gerard en ik hebben onlangs een nieuwbouwhuis gekocht in de wijk Parijsch en we hebben twee kinderen, Job (11 jaar) en Sanne...

Lees meer
https://www.fairwood.nl/schuttingen-en-cortenstaal-elementen/