+31(0)344-640035 info@fairwood.nl
Plaatsen » Rijnsburg Noordwijk Katwijk houten vloeren tafels

Rijnsburg Noordwijk Katwijk
Fairwood houten vloeren en tafels

Rijnsburg houten vloeren en tafels

Binnen 35 minuten uit: Den Haag

Houten vloeren & tafels Rijnsburg – Noordwijk – Katwijk

In Rijnsburg bevindt zich een prachtige showroom van Fairwood, waar u de mogelijkheid heeft om onze houten vloeren en tafels te bewonderen in mooi ingerichte kamers. Deze locatie is in november 2022 speciaal voor u ingericht en geopend, waarmee het onze tweede vestiging is. We hebben bewust gekozen voor Rijnsburg als locatie vanwege de gunstige ligging binnen een half uur rijafstand van belangrijke steden zoals Amsterdam, Haarlem, Leiden, Den Haag en Rotterdam.

Dit stelt ons in staat om een breed scala aan klanten gemakkelijk te bereiken en hen de gelegenheid te bieden om persoonlijk kennis te maken met onze hoogwaardige producten in een prachtige setting. Of u nu op zoek bent naar inspiratie, advies of gewoon de mogelijkheid wilt hebben om onze producten in het echt te ervaren, onze showroom in Rijnsburg is de ideale bestemming om uw wensen te vervullen.

Fairwood is een familiebedrijf dat is voortgekomen uit een gerenommeerde houthandelsgroothandel. Sinds 1997 voorzien wij winkels van vloeren en tafels, en tegenwoordig leveren wij ook rechtstreeks aan particulieren.

Showroom in:

Rijnsburg houten vloer tafel; Fairwood houtenvloeren Rijnsburg

Mooie showroom Rijnsburg Noordwijk Katwijk

Specialiteiten in houten vloeren

Kom kijken in onze showroom op industrieterrein Klei-Oost tussen Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk in.

Specialiteiten in tafels

Kom kijken in onze showroom op industrieterrein Klei-Oost tussen Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk in.

Nieuwe showroom

Nieuwe showroom centraal gelegen in west-Nederland

Dit stelt ons in staat om een breed scala aan klanten gemakkelijk te bereiken en hen de gelegenheid te bieden om persoonlijk kennis te maken met onze hoogwaardige producten in een prachtige setting. Of u nu op zoek bent naar inspiratie, advies of gewoon de mogelijkheid wilt hebben om onze producten in het echt te ervaren, onze showroom in Rijnsburg is de ideale bestemming om uw wensen te vervullen.

Kom kijken in onze showroom op industrieterrein Klei-Oost tussen Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk in.

 

Grootste voorraad in Nederland

Fairwood beschikt over de grootste voorraad houten vloeren en tafels in Nederland. Dit biedt u de volgende voordelen:

 1. Korte levertijd: Dankzij onze omvangrijke voorraad kunnen we een snelle levering garanderen, zodat u niet lang hoeft te wachten voordat u kunt genieten van uw nieuwe vloer of tafel.
 2. Zekerheid van levering: Omdat we over een grote voorraad beschikken, kunnen we u verzekeren dat uw gewenste houten vloer of tafel beschikbaar is en aan u geleverd kan worden zonder vertragingen of onvoorziene problemen.
 3. Mogelijkheid om uw eigen vloer of tafel te kiezen in onze loods: Bij Fairwood heeft u de unieke kans om persoonlijk uw eigen vloer of tafel uit te kiezen in onze loods. U kunt de verschillende opties bekijken, de texturen voelen en de kleuren vergelijken, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken die perfect past bij uw stijl en voorkeuren.
 4. Mogelijkheid om de vloer kosteloos bij ons te laten liggen (pas bij levering betalen): We bieden u de mogelijkheid om uw gekozen vloer kosteloos bij ons te laten liggen, zodat u de betaling kunt voldoen op het moment van levering. Dit geeft u gemoedsrust en de zekerheid dat u tevreden bent met uw aankoop voordat u ervoor betaalt.

Met de grootste voorraad van houten vloeren en tafels in Nederland streeft Fairwood ernaar om u een snelle levering, betrouwbaarheid, keuzevrijheid en flexibiliteit te bieden bij het realiseren van uw interieurwensen.

Kom kijken in onze showroom op industrieterrein Klei-Oost tussen Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk in.

Rechtstreeks van fabriek of zagerij

Fairwood is verantwoordelijk voor zowel de productie als de import van houten vloeren en tafels. Dit betekent dat u rechtstreeks bij de bron kunt kopen. De voordelen hiervan voor u zijn:

 1. Geen dure tussenpersonen: Doordat we het gehele proces in eigen beheer hebben, heeft u geen tussenpersonen nodig. Dit resulteert in lagere prijzen, aangezien er geen extra kosten worden toegevoegd door tussenhandelaren.
 2. Lage prijzen: Omdat wij zelf producent en importeur zijn, kunnen we de prijzen laag houden. We streven ernaar om kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen aan te bieden.
 3. Zekerheid van optimale kwaliteit: Als directe bron van de producten kunnen we de kwaliteit van onze houten vloeren en tafels waarborgen. We zorgen ervoor dat alleen de beste materialen worden gebruikt en hanteren strikte kwaliteitscontroles om te garanderen dat u een hoogwaardig product ontvangt.
 4. Kwaliteitscontrole: Omdat we het productieproces in eigen hand hebben, voeren we grondige kwaliteitscontroles uit op onze houten vloeren en tafels. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat elk stuk voldoet aan onze strenge normen en aan uw verwachtingen.
 5. Mogelijkheid om mee te ontwerpen aan tafels of meubels: Bij Fairwood geven we u ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het ontwerpproces van uw tafel of meubelstuk. We staan open voor uw ideeën en bieden maatwerkopties, zodat u een uniek stuk kunt creëren dat perfect past bij uw smaak en behoeften.

Door rechtstreeks bij de bron te kopen, profiteert u van de voordelen van geen tussenpersonen, lage prijzen, gegarandeerde kwaliteit, kwaliteitscontrole en de mogelijkheid om actief deel te nemen aan het ontwerp van uw houten tafel of meubelstuk.

Kom kijken in onze showroom op industrieterrein Klei-Oost tussen Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk in.

Actievloeren - tafels

Fairwood biedt voortdurend actieve vloeren en aanbiedingen aan. Hierdoor kunt u profiteren van kortingen bij het kopen van een houten vloer of tafel. De voordelen hiervan voor u zijn:

 1. Kopen wanneer de prijs het laagst is: Met onze actievloeren en aanbiedingen heeft u de mogelijkheid om een houten vloer of tafel te kopen wanneer de prijs het meest gunstig is. U kunt profiteren van de beste deals en de kosten minimaliseren.
 2. Kosteloos bestellen en bij Fairwood laten liggen: Bij Fairwood bieden we u de optie om uw vloer of tafel kosteloos bij ons te laten liggen totdat u klaar bent om het af te nemen. Dit stelt u in staat om de aankoop te doen zonder direct te betalen en geeft u de tijd om alles in orde te maken voordat u overgaat tot levering.
 3. Garantie van prijsstabiliteit bij levering: Wanneer u een bestelling plaatst bij Fairwood, heeft u de garantie dat de prijs bij levering niet hoger zal zijn geworden. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte prijsstijgingen, waardoor u gemoedsrust heeft tijdens het aankoopproces.
 4. Mogelijkheid om te kijken bij outlet vloeren en tafels: Naast onze actievloeren en aanbiedingen kunt u ook een kijkje nemen bij onze outletsectie. Hier vindt u vloeren en tafels tegen nog lagere prijzen, waardoor u nog meer besparingen kunt realiseren.

Dankzij de constant wisselende actievloeren en aanbiedingen van Fairwood kunt u profiteren van de laagste prijzen bij het kopen van een houten vloer of tafel. Met flexibele bestelopties, prijsstabiliteit bij levering en de mogelijkheid om te kijken bij onze outlet, streven we ernaar om uw aankoopervaring zo voordelig en aangenaam mogelijk te maken.

Kom kijken in onze showroom op industrieterrein Klei-Oost tussen Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk in.

Eigen werkplaats

Fairwood beschikt over een eigen werkplaats voor afwerking en kleur. Dit biedt u de volgende voordelen:

 1. Direct beloopbare vloer na installatie: Dankzij onze eigen werkplaats kunnen we de afwerking van uw vloer efficiënt uitvoeren. Hierdoor kunt u direct na het leggen van de vloer erop lopen en genieten van uw nieuwe vloer zonder lange wachttijden.

 2. Maximale invloed op de kleur: We begrijpen dat de kleur van uw vloer of tafel van groot belang is voor uw interieur. Door onze eigen werkplaats hebben we maximale controle over de kleurafwerking. Hierdoor kunt u uw gewenste kleur precies bepalen en realiseren.

 3. Zelf meemengen van kleuren: Bij Fairwood bieden we u de mogelijkheid om kleuren zelf mee te mengen. Dit stelt u in staat om een unieke kleur te creëren die perfect past bij uw persoonlijke stijl en voorkeuren.

 4. Invloed op de mate van roken (licht-midden-donker): Roken is een techniek die wordt gebruikt om hout een specifieke kleur en uitstraling te geven. Met onze eigen werkplaats kunt u de mate van roken beïnvloeden, variërend van licht tot midden tot donker, waardoor u uw gewenste sfeer en karakter aan de vloer kunt geven.

 5. Exclusieve maatwerkproductie: Wanneer u bij Fairwood een vloer of tafel bestelt, wordt deze exclusief voor u gemaakt, helemaal volgens uw wensen. Dit stelt u in staat om een uniek en op maat gemaakt product te ontvangen dat perfect aansluit bij uw interieur en smaak.

Met onze eigen werkplaats voor afwerking en kleur streven we ernaar om u maximale flexibiliteit en controle te bieden over het eindresultaat van uw vloer of tafel. We geven u de mogelijkheid om direct van uw vloer te genieten, uw gewenste kleur te bepalen, kleuren zelf te mengen, de mate van roken te beïnvloeden en een exclusief maatwerkproduct te ontvangen dat volledig voldoet aan uw specifieke wensen.

Noordwijk en Katwijk

Nieuws:

Nieuwe partij 26 cm eiken lamelplanken  binnengekomen -- Deens ovale tafels -- 22 cm AB -- Eiken vloer 15 cm Budget -- Mooie nieuwe partij blank Canadees Maple lamelplanken 18 cm breed aangevoerd (lange lengtes) -- Vloer van de maand September: 22 cm Elegant invisible gelakt -- Nu ook: PVC-SPC vloer bij Fairwood; extra brede en lange planken of visgraat. Verschil met andere winkels; ultra mat en minder plastic

Houten vloeren luchthaven

Vlieg snel door naar de pagina die u zoekt

Vlieg door site

Fairwood Noordwijk Katwijk houten vloeren en tafels

Wie zijn we?
Waar zijn we goed in?
Waarom naar Rijnsburg?

(klik op foto om in hoofdsectie onderwerp te komen)

Houten vloer en tafel kopen

Fairwood is de grootste houten vloeren- en tafelleverancier in Nederland. We hebben 450.000 m2 houten vloer en 1200 tafels op voorraad. Als een echt familiebedrijf zijn we er voor u! Kom kijken in de grootste showroom voor houten vloeren en tafels. 

Geen dure tussenpersonen in vloeren en tafels

Bij Fairwood kun je een verscheidenheid aan houtsoorten vinden voor authentieke houten vloeren, zoals plankenvloeren, visgraatvloeren en Hongaarse punt. Daarnaast hebben we ook lamelparket dat geschikt is voor vloerverwarming, evenals massieve planken

eettafels van Fairwood

Vanuit onze fabriek in Bulgarije levert Fairwood eettafels en salontafels met zowel houten als metalen poten. We hebben een uitgebreid assortiment van meer dan 40 modellen waaruit je kunt kiezen. Bovendien bieden we ook maatwerkopties aan om aan specifieke wensen te voldoen.

SPC vloeren

SPC vloeren

Nieuw in ons assortiment zin SPC vloeren. SPC vloeren zijn de nieuwste en meest matte vloeren met een plastic toplaag. Veel natuurlijker dan PVC vloeren.

traprenovatie

Transformeer uw huidige trap volledig door gebruik te maken van eiken traptreden. Deze traptreden kunnen op een prachtige manier worden afgewerkt met dezelfde afwerking als uw bestaande houten vloer, waardoor er een naadloze en harmonieuze uitstraling ontstaat.

houten schuifdeur

Voeg karakter en een natuurlijke uitstraling toe aan uw interieur met een houten schuifdeur. Het is een stijlvol alternatief voor de standaard witte deuren die u in bouwmarkten vindt. Een houten schuifdeur kan een prachtige verlenging vormen van uw vloer, waardoor er een harmonieus geheel ontstaat.

houten wanden

Houten planken zijn niet alleen geschikt voor vloeren, maar ook voor wanden, wat zorgt voor een aantrekkelijke en natuurlijke uitstraling. Het gebruik van houten planken accentueert de muur op een prachtige manier en verbergt tegelijkertijd storende TV- of elektriciteitsdraden.

Meubels en houtproducten

In onze fabriek in Bulgarije vervaardigen we een breed scala aan meubels en houtproducten, zoals tafels, kasten, sidetables, bankjes, muurplanken en houten spiegels. Daarnaast bieden we ook maatwerkopties aan om aan specifieke wensen te voldoen.

stoelen

Stoelen + Fauteuils

Het toevoegen van een prachtige stoel aan een tafel van Fairwood creëert een prachtige combinatie voor je interieur. Het is een interessante keuze, vooral omdat de prijzen ook nog eens aantrekkelijk zijn. 

Fairwood webshop

Webshop

In onze webshop bieden we niet alleen een breed scala aan onderhoudsmiddelen voor houten vloeren, maar ook de mogelijkheid om rechtstreeks online tafels, vloeren en diverse andere producten te kopen. Met slechts een paar klikken kun je door onze verschillende categorieën en collecties bladeren.

Vlakbij Noordwijk en Katwijk

Industrieterrein Klei Oost

rijnsburg houten vloeren
Showroom houten vloeren en tafels Fairwood Rijnsburg

Wanneer open?

Reguliere openingstijden Rijnsburg - Noordwijk - Katwijk
 • Maandag: Gesloten
 • Dinsdag: 10.30 – 17.00
 • Woensdag: 10.30 – 17.00
 • Donderdag: 10.30 – 17.00
 • Vrijdag: 10.30 – 17.00
 • Zaterdag: 10.00 – 16.00*
 • Zondag: Gesloten

* Voor Zaterdag geldt een laatste binnenkomsttijd van 16.00.

Voor iedereen die voor deze tijd in de showroom is nemen we nog alle tijd.

Feestdagen - Vakanties:
Openingstijden feestdagen en vakanties 2024

  Kijkt u ook even mee naar Fairwood Rijnsburg  ?

  Wat gaat te sprake komen bij uw bezoek aan Fairwood?

  Rijnsburg houten vloer tafel; Anita

  “Om al uw vragen over uw houten vloer op een juiste manier te kunnen beantwoorden, is het essentieel om deskundig advies in te winnen bij een betrouwbare leverancier van houten vloeren.”

  In 6 stappen naar uw houten vloer

  Kom kijken in onze showroom op industrieterrein Klei-Oost tussen Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk in.

  Rijnsburg houten vloer tafel; Vloer en tafel kopen

  Wat houdt deze methode in ?

  Loop samen met ons de 6 stappen door:

  In 6 stappen naar uw echte houten vloer

  De meest gelezen blogs over houten vloeren

  Kom naar onze showrooms

  U bent van harte welkom in onze showroom in Tiel of Rijnsburg (vlakbij Noordwijk).

  U kunt zo bij ons binnen lopen en hoeft geen afspraak te maken.

  Wij zijn altijd met voldoende collega’s aanwezig om u uitgebreid te helpen.

  Neem alvast een kijkje op de speciale pagina’s van onze showrooms.

  Fairwood showroom Tafels

  Showroom Tiel (2000 m2)

  Showroom Rijnsburg Fairwood

  Showroom Rijnsburg (800 m2)

  Alleen op een avond? Maak afspraak (alleen in Tiel)

  Houten vloer of tafel uitkiezen op een avond? 

  Boek hier een afspraak, dan zullen wij deze voor u vastleggen en bevestigen.

  We zien u graag op een Donderdagavond in Tiel!

  uitkiezen houten vloer in showroom