+31(0)344-640035 info@fairwood.nl
Plaatsen » Tiel houten vloeren tafels

Tiel houten vloeren tafels

Tiel houten vloeren tafels

Minder dan 35 minuten uit Culemborg

Houten vloeren & tafels Tiel

Op industrieterrein Kellen in Tiel, staat de grootste showroom voor houten vloeren en tafels van Nederland.

Achter deze showroom liggen 3 houtloodsen vol met 450.000 m2 houten vloeren en niet minder dan 1200 tafels.

Fairwood is een familiebedrijf voortgekomen uit 1 van de bekendste groothandels in hout. Sinds 1997 leveren wij vloeren en tafels aan winkels en tegenwoordig ook rechtstreeks aan particulieren.

Showroom in:

Tiel houten vloer tafel; Fairwood tiel

Grootste vloeren & tafels showroom in Nederland

Specialiteiten in houten vloeren

Grote showroom

Fairwood nodigt u uit om onze betoverende showroom in Tiel te bezoeken, waarschijnlijk de grootste in Nederland. Hier kunt u zich onderdompelen in de prachtige wereld van onze houten vloeren en tafels, terwijl u geniet van de sfeervolle kamers waarin ze zijn gepresenteerd.

Laat u verleiden door de warmte en schoonheid die onze producten uitstralen en laat u inspireren voor uw eigen huis. In onze showroom kunt u de kwaliteit en elegantie van Fairwood met eigen ogen ervaren. Elk detail is zorgvuldig gekozen om u een indruk te geven van de mogelijkheden die wij bieden om uw interieur te verrijken.

We nodigen u uit om vandaag nog onze showroom te bezoeken. Kom en voel de hoogwaardige materialen, bewonder de vakmanschap en zie hoe onze houten vloeren en tafels de sfeer van elke ruimte kunnen transformeren. Bij Fairwood geloven we dat uw huis een weerspiegeling moet zijn van uw persoonlijkheid en stijl, en in onze showroom laten we graag zien hoe wij u kunnen helpen om dit te realiseren.

Grootste voorraad in Nederland

Fairwood heeft de grootste voorraad houten vloeren en tafels in Nederland. Dit betekent voor u: snelle en gegarandeerde levering, de mogelijkheid om uw eigen vloer of tafel in het magazijn te kiezen en de mogelijkheid om de vloer gratis bij ons in opslag te laten. Betalen doet u overigens pas bij levering.

Rechtstreeks van fabriek of zagerij

Als producent en importeur van houten vloeren en tafels biedt Fairwood u de mogelijkheid om direct bij ons te kopen, zonder tussenhandel. Dit heeft verschillende voordelen voor u, zoals lage kosten en een hoge kwaliteitsbewaking. Daarnaast is maatwerk mogelijk en werken we graag samen met u aan het ontwerp van uw tafel of meubel.

Actievloeren - tafels

Bij Fairwood kunt u profiteren van onze voortdurende acties en aanbiedingen voor houten vloeren en tafels. Zo kunt u deze kopen met korting, wat voor u betekent dat u uw vloer of tafel koopt wanneer de prijs het laagst is. Bovendien kunt u bij ons kosteloos uw bestelling laten, en pas betalen bij aflevering. U kunt erop vertrouwen dat de prijs bij levering niet hoger is geworden en u kunt ook een kijkje nemen bij onze outlet vloeren en tafels.

Eigen werkplaats

Fairwood beschikt over een eigen werkplaats voor afwerking en kleur van houten vloeren en tafels. Dit biedt u als klant verschillende voordelen. Zo kunt u direct na het leggen van uw vloer deze al belopen. Daarnaast heeft u maximale invloed op de kleur van uw vloer of tafel en kunt u zelfs kleuren mee-mengen om tot de gewenste tint te komen. Ook heeft u invloed op de mate van roken, variërend van licht tot midden of donker. Tot slot wordt uw vloer of tafel exclusief voor u gemaakt, helemaal naar uw wensen.

Nieuws:

Nieuwe partij 26 cm eiken lamelplanken  binnengekomen -- Deens ovale tafels -- 22 cm AB -- Eiken vloer 15 cm Budget -- Mooie nieuwe partij blank Canadees Maple lamelplanken 18 cm breed aangevoerd (lange lengtes) -- Vloer van de maand September: 22 cm Elegant invisible gelakt -- Nu ook: PVC-SPC vloer bij Fairwood; extra brede en lange planken of visgraat. Verschil met andere winkels; ultra mat en minder plastic

Houten vloeren luchthaven

Vlieg snel door naar de pagina die u zoekt

Vlieg door site

Fairwood houten vloeren en tafels

Wie zijn we?
Waar zijn we goed in?
Waarom naar Tiel?

(klik op foto om in hoofdsectie onderwerp te komen)

Houten vloer en tafel kopen

Fairwood is de grootste houten vloeren- en tafelleverancier in Nederland. We hebben 450.000 m2 houten vloer en 1200 tafels op voorraad. Als een echt familiebedrijf zijn we er voor u! Kom kijken in de grootste showroom voor houten vloeren en tafels. 

Geen dure tussenpersonen in vloeren en tafels

Fairwood heeft een ruim assortiment aan echte houten vloeren, zoals plankenvloeren, visgraatvloeren en Hongaarse punt. U kunt ook kiezen voor lamelparket dat geschikt is voor vloerverwarming. Maar ook heeft Fairwood als een van de enige bedrijven nog massieve planken.

eettafels van Fairwood

Fairwood levert diverse eettafels en salontafels met houten en metalen poten vanuit onze fabriek in Bulgarije. We hebben meer dan 40 modellen beschikbaar, variërend in stijl, vorm en afmetingen. Maatwerkopties zijn ook mogelijk. Ontdek onze hoogwaardige en esthetisch aantrekkelijke tafels die perfect passen bij uw wensen en interieur.

SPC vloeren

SPC vloeren

Naast echte houten vloeren heeft Fairwood ook SPC vloeren voor lage prijzen. SPC bevat slechts voor 30% uit plastic. Bovendien is de uitstraling van SPC veel natuurlijker dan PVC. Dit komt door de matte uitstraling en de natuurechte kleuren.

traprenovatie

Transformeer uw bestaande trap volledig met eiken traptreden voor een schitterende renovatie. Deze treden kunnen prachtig worden afgewerkt met dezelfde behandeling als uw houten vloer, waardoor een harmonieuze eenheid ontstaat. Geef uw trap een nieuwe uitstraling en geniet van de perfecte samensmelting met uw vloer.

houten schuifdeur

Deze deuren voegen niet alleen karakter en een natuurlijke uitstraling toe, maar bieden ook een verfrissend alternatief voor de alledaagse witte deuren die u overal vindt. Met hun unieke charme kunnen houten schuifdeuren een adembenemende aanvulling vormen op uw vloer. Laat uw interieur stralen met de onderscheidende kenmerken van een houten schuifdeur.

houten wanden

Het is mogelijk om echte houten planken te gebruiken voor het bekleden van wanden, waardoor er een aangename en authentieke sfeer ontstaat. Dit zorgt voor een natuurlijke manier van het accentueren van de muur en verbergt tegelijkertijd onooglijke TV- of elektriciteitsdraden.

Meubels en houtproducten

In onze Bulgaarse fabriek worden verschillende meubels en houten producten geproduceerd, waaronder tafels, kasten, sidetables, bankjes, muurplanken en houten spiegels. Daarnaast bieden we ook maatwerkoplossingen aan.

stoelen

Stoelen + Fauteuils

Een fraaie stoel in combinatie met een tafel van Fairwood zorgt voor een schitterend interieur. Dit wordt nog interessanter door onze aantrekkelijke prijzen.

Fairwood webshop

Webshop

Behalve onderhoudsproducten voor houten vloeren bieden we in onze online winkel ook tafels, vloeren en verschillende andere producten die u direct kunt aanschaffen.

Showroom houten vloeren en tafels Fairwood Rijnsburg

Wanneer open?

Reguliere openingstijden Tiel

Maandag:  Gesloten
Di-Wo-Do-Vrij: 8.30 – 17,00h
Za: 10.00 – 16.00h
Zondag: Gesloten

Feestdagen:
Openingstijden feestdagen 2024

  • Vrijdag 29 maart: 8.30 – 17.00 uur
  • Zaterdag 30 maart: 10.00 – 16.00 uur
  • Maandag 1 april 2-e Paasdag: GESLOTEN
  • Zaterdag 27 april Koningsdag: GESLOTEN
  • Donderdag 9 mei Hemelvaartsdag: GESLOTEN
  • Maandag 20 mei 2-e Pinksterdag: GESLOTEN
Tiel Fairwood houten vloeren tafels luchtfoto

Kijkt u ook even mee naar Fairwood Tiel  ?

Kies zelf  houten vloer of tafel in showroom Tiel

Showroom

Voel je thuis in onze showrooms.
Hier presenteren wij onze tafels en vloeren in prachtige opstellingen, waardoor u een perfect beeld krijgt van hoe ze er bij u thuis uit zullen zien.

Geen vervelende verrassingen achteraf, maar een zorgeloze ervaring waarbij u precies weet wat u kunt verwachten.

Laat u verrassen door de uitstraling en kwaliteit van onze producten en voel de warmte van thuis.

Tiel houten vloer tafel; vloer uitzoeken in showroom
tafel uitzoeken
Tiel houten vloer tafel; houten vloer kiezen in loods
Tiel houten vloer tafel; uitzoeken houten tafel in loods

Houten vloeren loods – Tafel opslag

Kies zelf houten vloer of eettafel in loods Tiel

Kies de tafel of vloer van je dromen in onze showroom en bezoek vervolgens onze houtloodsen in Tiel.

Nu kunt u uw eigen unieke tafel uit een stapel van tafelbladen uitkiezen.

Of u kunt bundels hout omstapelen om de planken die in uw vloer gaan kopen al voor de aankoop te zien.

De meeste van onze concurrenten bestellen bij importeurs. Ook zij moeten afwachten wat ze precies gaan krijgen. En bij een natuurproduct als echt hout is elke plank al anders.

Fairwood is zelf de importeur. Dus u ziet al wat u daadwerkelijk gaat krijgen.

U kunt dus al voor de levering weten dat wat u ontvangt aan uw verwachtingen voldoet.   

Geen mogelijkheid tot bezoek in Tiel

Dan doen we het gewoon anders

Foto’s

Onze medewerkers (vaak familieleden) in de loods maken foto’s of video van uw potentiële toekomstige tafelblad of vloer. Deze sturen we ze gratis naar u toe.

Hierdoor kunt u toch zelf je keuze maken en zorgen we dat er geen verrassingen achteraf zijn.
Ook al kunt u zelf onze loodsen in Tiel niet bezoeken.

Bijvoorbeeld door middel van foto’s, waarbij u tussen foto 1, foto 2 of foto 3 kunt kiezen.
Dit maakt het kiezen van uw perfecte tafelblad of vloer nog makkelijker en leuker.

Laat u verleiden door de uitstraling en kwaliteit van onze producten en ervaar de warmte en elegantie van Fairwood.

Werkplaats – Kleurlab

Kies zelf afwerking en kleur in werkplaats Tiel

Tiel houten vloer tafel; In het kleurenlab mengen van kleuren

Kleurenlab

Nadat u de houten vloer of tafel hebt geselecteerd in de loods, bepalen we de kleur in ons kleurenlab.

Actief meehelpen

We verzoeken uw actieve medewerking.

Samen met ons experimenteert u met verschillende kleuren en afwerkingen. 

Een beetje meer wit-pigment toevoegen? Of toch de warmte behouden met een extra drupje rood-bruin ? 

Tiel houten vloer tafel; zelf kleur bepalen, mengen
Tiel houten vloer tafel; kleuren houten vloer

Monsterplankjes mee

Neem de monsterplankjes mee naar huis en kies daar in alle rust de juiste kleur voor uw parketvloer of eettafel.

Het grote voordeel van thuis kijken; elke lichtinval is anders. En de lichtinval heeft grote invloed op het resultaat.

Leg het monsterplankje bij uw bestaande interieurobjecten en kom pas dan tot de juiste kleur.

Tiel houten vloer tafel; lakken meubel

Na uw bezoek nog niet het gewenste resultaat

Mocht blijken dat u thuis nog niet helemaal tevreden bent over het in het kleurenlab gefabriceerde experiment, dan gaan we het aanpassen.

U bent natuurlijk van harte welkom om weer samen te gaan mengen.

Heeft u geen tijd, dan gaan wij nieuwe proefplankjes maken.

Vervolgens worden deze kosteloos aan u opgestuurd.

Net zolang tot we het perfecte eindresultaat hebben bereikt.

Werkplaats

Is het perfecte eindresultaat bereikt?

Dan kunnen we de monsterplankjes aan onze werkplaats geven.

Zij zullen dan de kleur op de houten vloer of tafel gaan zetten.

Vergeet niet dat hout een natuurproduct is.

Elke plank zal de kleur daarom anders opnemen.

Juist dit is het charmante van echt hout.

Geen enkele plank zal hetzelfde zijn.

Daarom gaan echt hout nooit vervelen.

Kom naar onze showrooms

U bent van harte welkom in onze showroom in Tiel of Rijnsburg (vlakbij Noordwijk).

U kunt zo bij ons binnen lopen en hoeft geen afspraak te maken.

Wij zijn altijd met voldoende collega’s aanwezig om u uitgebreid te helpen.

Neem alvast een kijkje op de speciale pagina’s van onze showrooms.

Fairwood showroom Tafels

Showroom Tiel (2000 m2)

Showroom Rijnsburg Fairwood

Showroom Rijnsburg (800 m2)

Alleen op een avond? Maak afspraak (alleen in Tiel)

Houten vloer of tafel uitkiezen op een avond? 

Boek hier een afspraak, dan zullen wij deze voor u vastleggen en bevestigen.

We zien u graag op een Donderdagavond in Tiel!

uitkiezen houten vloer in showroom