+31(0)344-640035 info@fairwood.nl
Welke kleur houten vloer of tafel

Blogs Fairwood

Waar gaan onze blogs over?

Kies specifieke categorie

Hieronder blogs over Fairwood:

Welke kleur houten vloer of tafel

Fairwood oliekleuren

Al meer dan 20 jaar volgen we de nieuwste trends in interieurdecoratie. Onze klanten brengen hun eigen ideeën, foto’s en moodboards naar ons.  Hierdoor zien we al snel welke kleuren opkomend zijn en welke woontrends blijvend zijn of voorbij waaien. Er worden constant woontrends gelanceerd door bedrijven die hun producten willen verkopen. De markt wordt overspoeld met voortdurend evoluerende interieurdecoratiestijlen, van eclectisch en hotel chic tot Japandi, minimalistisch Scandinavisch, Bohemian, Maritim, en Art deco. Minimalitische modern, exclusive vintage zijn enkele die wij al vonden.  De mogelijkheden lijken eindeloos. Een interieurstijl biedt een samenhangende rode draad die alles met elkaar verbindt.

Pinterest en Instagram

TIP: Ontdek je favoriete plaatjes op Pinterest en Instagram en bekijk ze na enkele weken om te zien welke je hebt gekozen. Voeg ze ook toe aan je favorieten om een idee te krijgen van wat je leuk vindt. We delen regelmatig foto’s van onze klanten. Dit geeft je de mogelijkheid om de stijl te ontdekken die jij leuk vindt. 

 

olie kleuren Fairwood

Volg je hart en gevoel

Je huis is je thuis en niemand kan ieder jaar zijn muur verven en de accessoires aanpassen. Het is belangrijk om een solide basis te leggen in je interieur, zodat je altijd kunt variëren per seizoen of door de jaren heen. Met kleine aanpassingen, zoals het toevoegen van een plaid of kaarsen en het verven van een muur, kun je eenvoudig een nieuwe sfeer creëren. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar ook een betaalbare manier om je huis telkens een frisse uitstraling te geven. Het schuren van een vloer of tafel brengt vaak meer kosten en moeite met zich mee.

White wash

20 jaar geleden was White wash helemaal hip en dit wordt nog steeds gekozen omdat witte olie de vergeling van eiken tegen gaat en een neutrale kleur is om meubels bij te combineren. Inmiddels hebben we varianten zoals noordpoolwit en sandringham.

Misschien vraag je je af hoe wij aan deze namen komen die je alleen bij Fairwood kunt vinden. Ongeveer 18 jaar geleden namen we zoveel pigment blikjes af bij de oliefabriek dat die het wel fijn vonden dat we ze zelf zouden gaan vullen.

We mochten de namen zelf bedenken en de recepten kunnen we zelf in de computer invoeren. Wij vonden dit direct een goed idee omdat we bij Fairwood veel aandacht aan de juiste kleur van je vloer besteden.

Fairwood stylingteam

Fairwood Styling is trots op haar vermogen om unieke en boeiende kleuren te creëren voor onze klanten. Wij begrijpen het belang van het kiezen van de perfecte vloer en we zijn er om u bij elke stap te helpen. Ons deskundige team helpt u niet alleen bij het selecteren van de ideale vloeroptie, maar luistert ook aandachtig naar uw specifieke wensen om op maat gemaakte kleuroplossingen te creëren die perfect aansluiten bij uw ruimte. Met als hoofddoel klanttevredenheid zorgen we ervoor dat de kleuren die we creëren echt de visie weerspiegelen die u voor ogen heeft voor uw huis of bedrijf. Vertrouw op het Fairwood Styling Team om uw ideeën tot leven te brengen met onze uitzonderlijke kleurexpertise en attente aanpak.

Wand met kleuren voor houten vloer en tafel bij Fairwood

Meng zelf mee

Naast de suggesties die het Fairwood Styling Team voor u kan aandragen, kunt u ook zelf diverse kleuren door elkaar komen mengen. Als basiskleur kiezen we bijvoorbeeld samen de kleur Misty Taupe uit. Om het grijze accent nog wat te versterken kunt u bijvoorbeeld nog wat van het kleurpigment Intensive Grey door de Misty Taupe mengen. Maar misschien kunt u ook nog samen met ons een proefje maken met Avon Ash kleurpigement door de Misty Taupe.

Kortom de mogelijkheden zijn oneindig om de perfecte kleur voor uw houten vloer of tafel te vinden.

Anita advies en tips

Hans

Welke kleur houten vloer of tafel

door | dec 28, 2023 | Blogs-Fairwood | 0 Reacties

Overzicht blogberichten over Fairwood

Bentwijck Benthuizen nieuwbouw nieuwe fase

Bentwijck Benthuizen nieuwbouw nieuwe fase

Bentwijck Benthuizen; nieuwbouw nieuwe fase in ons levenWe voelen ons niet oud; we gaan verhuizen en opnieuw inrichtenWij gaan een nieuwe fase van ons leven in en die nieuwe fase heet Benthuizen. In de nieuwbouw Bentwijck hebben wij namelijk een levensbestendige...

Lees meer
Visgraatvloer voor onze woning in Parijsch Culemborg

Visgraatvloer voor onze woning in Parijsch Culemborg

Even voorstellen; Wij zijn de familie de Greef uit Culemborg.Mijn naam is Annelies de Greef, ik ben 38 jaar oud en woon in Culemborg. Mijn man Gerard en ik hebben onlangs een nieuwbouwhuis gekocht in de wijk Parijsch en we hebben twee kinderen, Job (14 jaar) en Sanne...

Lees meer
Showroom zoals thuis

Showroom zoals thuis

Welke overeenkomsten tussen Fairwood showroom en thuis?Een showroom zoals je huiskamer Kiezen van een houten vloer blijft erg lastig. Je nieuwe woning is nog niet gereed en je hebt alleen een tekening. Als je tijdens de bouw gaat kijken heb je helemaal geen inzicht in...

Lees meer
vloeren klaarmaken in Fairwood loods