+31(0)344-640035 info@fairwood.nl

Fidbox

Meten = Weten

Continu meten = Zeker weten

zelf kiezen van houten vloer of tafel

De Fidbox monitort continu de waarden die van invloed kunnen zijn op de werking van de houten vloer .

Met de Fidbox weet u namelijk precies wat er gebeurd  met de houten vloer als de omstandigheden schommelen.

Als de gemeten waarden niet voldoen aan de norm, zal de Fidbox u onmiddellijk waarschuwen en u krijgt onmiddellijk passende instructies.

Vooral bij houten vloeren in combinatie met vloerverwarming- of koelingssystemen is de Fidbox simpelweg onmisbaar.

 

Voorkomen is beter dan genezen

De Fidbox biedt waardevolle informatie over het klimaat van uw houten vloer.

Het voornaamste doel van het gebruik van de Fidbox is het monitoren en optimaliseren van het vloerklimaat om schade te voorkomen.

Voordat er schade optreedt kunt u daarom al maatregelen nemen.

 

Moet er toch worden genezen, weten we direct de oorzaak

De Fidbox is een essentieel gereedschap is voor het detecteren van schade.

Dit bespaart u tijd en kosten die gepaard gaan met uitgebreid onderzoek. Door gebruik te maken van de Fidbox kunt u direct de oorzaak van de schade identificeren, waardoor uw verzekeraar schadeclaims sneller en betrouwbaarder kan afhandelen.

De meetresultaten worden erkend door onafhankelijke experts en spelen een cruciale rol bij geschillen.

De dataloggers zijn zo geprogrammeerd dat deze door geen enkele partij zijn te manipuleren.
Hierdoor is deze rechtsgeldig in de bewijsvoering bij geschillen.

Dat is duidelijk en prettig voor elke betrokken partij.

 

kies uw eigen vloer voordat u koopt
uitzoeken tafel in loods
foto maken in de loods

Meten = Weten • Continu meten = zeker weten

Een parketvloer of houten vloer is een prachtige toevoeging aan elke woning en wij willen we ervoor zorgen dat uw vloer vele jaren meegaat.

Daarom bieden wij de Fidbox en de Fidbox-app aan, waarmee u volledige controle heeft over het klimaat en de conditie van uw houten vloer.

De temperatuur- en vochtigheidsniveaus spelen een cruciale rol bij het bepalen van de levensduur van uw vloer.

Met de Fidbox ontvangt u meldingen over waarden die schadelijk kunnen zijn voor uw vloer, evenals deskundig advies over het maken van noodzakelijke aanpassingen, zoals temperatuurregeling, ventilatie of bevochtiging.

 

Dit beschermt niet alleen uw vloer, maar bevordert ook uw eigen gezondheid.

Door actief het klimaat te monitoren via onze app, kunt u zorgen voor een gezond binnenklimaat.

Het is belangrijk op te merken dat negatieve klimaatomstandigheden in de kamer een potentieel gezondheidsrisico kunnen vormen.

Door echter gebruik te maken van onze app, heeft u de mogelijkheid om actief te monitoren en een gezond binnenklimaat te behouden.

“Vermijd nare verrassingen achteraf.
Voorkom problemen door continue te meten”

https://www.fairwood.nl/Plaatsen/rijnsburg-houten-vloeren-tafels/

Waarom heeft uw vloer een Fidbox nodig?

  1. Beschermt uw investering: Met de dataloggers kun je de staat van je vloer monitoren en zo de levensduur ervan verlengen.
  2. Proactieve zorg: Voorkom schade voordat het optreedt door veranderingen in de vloeromstandigheden snel te detecteren.
  3. Gebruiksgemak: Dankzij een intuïtieve interface is de Fidbox gemakkelijk te gebruiken, waardoor je altijd up-to-date bent over de conditie van uw vloer.
  4. Duurzaamheid: Door de conditie van uw vloer continue te monitoren en te optimaliseren, vermindert u de noodzaak voor vroegtijdige reparaties of vervangingen.

VRAGEN FIDBOX

Wat is het bluetooth bereik?

In een gebouw is het Bluetooth-bereik van de Fidbox ongeveer 5 meter. Dit betekent dat u binnen dit bereik moet zijn om te kunnen synchroniseren met de Fidbox.

Of u nu thuis bent, op kantoor of ergens anders, u kunt erop vertrouwen dat uw Fidbox betrouwbaar en efficiënt wordt gesynchroniseerd binnen het Bluetooth-bereik.

Onze hoogwaardige technologie en expertise zorgen ervoor dat u altijd de meest actuele en nauwkeurige gegevens ontvangt van uw Fidbox, wat u gemoedsrust geeft en helpt bij het optimaliseren van uw houten vloer. 

Bij meerdere Fidbox; Heb ik genoeg aan 1 gebruikersaccount?

Ja, uw account kan gelijktijdig op meerdere apparaten worden gebruikt. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat gegevenssynchronisatie niet gelijktijdig door verschillende apparaten kan worden uitgevoerd. Op deze manier bieden we een flexibele en handige ervaring voor onze gebruikers, waarbij ze toegang hebben tot hun account op verschillende apparaten terwijl ze erop vertrouwen dat hun gegevens veilig en up-to-date blijven.

Kan ik de gegevens die worden gemeten delen?

Ja, er is de mogelijkheid om de meetgegevens te “delen” met een ander Floorprotector gebruikersaccount. Ga hiervoor naar de instellingen van je Fidbox (de kleine knop met het potloodsymbool rechts van het serienummer) en scrol naar beneden “Meetgegevens delen”.

Ja,  het is mogelijk om de meetgegevens te delen met een ander Floorprotector gebruikersaccount. Dit kan eenvoudig worden gedaan door naar de instellingen van je Fidbox te gaan, die je kunt vinden door op de kleine knop met het potloodsymbool rechts van het serienummer te klikken. Scroll vervolgens naar beneden en zoek naar de optie “Meetgegevens delen”.

Hier kun je ervoor kiezen om je meetgegevens te delen met andere gebruikers.

Het delen van meetgegevens kan handig zijn als je bijvoorbeeld samenwerkt met andere gebruikers of als je wilt dat iemand anders je meetgegevens kan bekijken. 

Wanneer kan ik de meetgegevens uitlezen?

De meetgegevens kunnen alleen worden gesynchroniseerd wanneer de Fidbox actief is. Voordat de Fidbox wordt geïnstalleerd in de vloer, wordt deze elke 8 minuten gedurende 30 seconden actief, zodat de gegevens kunnen worden overgedragen. Zodra de Fidbox actief is, kunnen de meetgegevens worden uitgelezen en gebruikt voor verdere analyse. We begrijpen het belang van betrouwbare en nauwkeurige meetgegevens, daarom zorgen we ervoor dat de Fidbox regelmatig ‘wakker’ is en klaar staat om de gegevens te synchroniseren. Wanneer u de meetgegevens kunt uitlezen? Dat kan op elk gewenst moment, zodra de Fidbox actief is en de synchronisatie is voltooid. 

Speelt het wifi-netwerk een rol bij synchronisatie?

Nee, het soort internetverbinding op uw apparaat speelt geen rol. Het is zelfs niet relevant. Het enige dat u nodig heeft, is een actieve internetverbinding om te kunnen synchroniseren  Dus maak u geen zorgen, of u nu verbonden bent via wifi, mobiele data of een andere verbinding, de Fidbox staat altijd klaar om met u te synchroniseren.

Hoelang blijven de meetgegevens opgeslagen?

De meetgegevens worden voor onbepaalde tijd opgeslagen in onze database. We verwijderen geen meetgegevens.

De meetgegevens worden zorgvuldig en permanent opgeslagen in onze database. Wij hechten veel waarde aan de veilige bewaring van deze gegevens en daarom hanteren wij geen termijn voor het verwijderen ervan. U kunt erop vertrouwen dat uw meetgegevens bij ons in goede handen zijn en dat ze altijd beschikbaar zullen blijven voor uw referentie en analyse.

Hoe kan ik de meetgegevens uitlezen?

U kunt de meetgegevens op twee verschillende manieren synchroniseren:
1) Met onze mobiele ‘Fidbox’ app – gratis verkrijgbaar in de App Store of op Google Play.
2) Met onze betaalde FP Desktop Professional-software voor Windows of Mac. Hiervoor is de USB Bluetooth dongle nodig.

Meetgegevens zien voordat ik de Fidbox had

De Fidbox meet vanaf het moment dat hij in de fabriek werd geïnitialiseerd, niet alleen nadat hij in uw vloer is geïnstalleerd. Deze gegevens kunnen ook worden onderdrukt, neem contact op met Floorprotector. De Fidbox meet de gegevens van uw vloer vanaf het moment dat deze in de fabriek wordt geïnitialiseerd. Dus nog voordat hij in uw huis wordt geïnstalleerd. Hierdoor kunt u de meetgegevens bekijken voordat u de Fidbox aanschaft. Wanneer u dit wenst kunnen deze gegevens ook worden onderdrukt. Neem contact op voor meer informatie.

Informatie

Brochure Gratis

Fairwood wil u graag de meest recente brochure toezenden.

Er zijn 3 soorten brochures, zoals u ziet.

Gratis en vrijblijvend

Het toezenden van 1 of meerdere brochures is vrijblijvend en gratis.

Wij zullen u overigens niet verder benaderen na toezending.

Het initiatief tot verder contact laten we daarna helemaal aan u over.

brochure houten vloeren

Brochure houten vloeren

De meest recente informatie over de houten vloeren van Fairwood

Brochure Actievloeren

Welke actievloeren zijn er en hoelang is de actie geldig ?

Brochure houten tafels

Welke modellen tafels heeft Fairwood. Bekijk hier het actuele assortiment.