Tel:+31-(0)344-640035 - info@fairwood.nl - Whatsapp: 0621530945

Leeuwseveld  Beneden-Leeuwen vloer en tafel


Houten vloer of tafel van Fairwood voor uw woning in Beneden-Leeuwenwaarheen levert Fairwood vloerenWaarom graag in het leeuwseveld wonen ?


Het Leeuwseveld is een prachtige nieuwbouwwijk in Beneden Leeuwen.

Kenmerkend voor het leeuwseveld is dat het ruim is opgezet en dat er een grote variƫteit aan woningen wordt en is gebouwd.

Diverse bouwstijlen en prijsklassen worden gecombineerd, zodat verhuizen binnen de wijk op den duur ook veel zal voorkomen. Simpelweg omdat het een ideale wijk is om in te wonen en waar de nodige voorzieningen voor elke levensfase dichtbij zijn.

Kortom voor ieder wat wils dus.Buiten natuurlijk, waarom binnen dan niet ?


Het wonen in deze nieuwe wijk in Beneden-Leeuwen geeft een groen en landelijk gevoel.

Dit terwijl de wijk centraal is gelegen en u snel kunt reizen naar steden als Nijmegen, Arnhem ,Tiel, Zaltbommel en Druten.

Natuurlijk wil iedereen dit landelijke en groene gevoel niet alleen buiten hebben, maar ook binnen uw woning wilt u kunnen genieten van een natuurlijk echt interieur.

Dit gaat vanzelfsprekend het beste met een echte houten vloer. Welk product is meer natuurlijk dan echt hout ?Welke natuurlijke houten vloer moet ik nu kiezen ?


Bij houten vloeren wordt er vaak gekozen uit twee verschillende legmethodes:

  • Planken vloeren
  • Visgraat

De keuze uit deze opties

 
Stel uw vraag of vraag een vloer of tafel aan.

Hier kunt u uw vraag stellen of een vloer of tafel aanvragen. Wij zullen zowel uw vraag als aanvraag zo snel mogelijk beantwoorden. In ieder geval binnen 2 werkdagen.

Houten vloer, eiken visgraatvloer, eiken tafel op social media

Wij nodigen u uit om ook op onze social media te kijken en/of een bericht achter te laten.