Wilt u in 8 stappen zelf uw houten vloer kiezen ?

8 stappen naar houten vloer welke soort vloer
Fairwood b.v. - Stephensonstraat 23 - 4004 JA Tiel - 0031(0)344-640035 - info@fairwood.nl
Ma-Di-Wo-Vrij: 8.30-17.00 -- Do: 8.30-21.00 -- Za: 10.00-16.00 -- Zo: Gesloten - Feestdagen

donderdagavond koopavond

Massieve vloer - lamelparket - visgraatvloer - parket - div. vloeren - eettafel - tafel - kast» » 8 stappenplan kiezen houten vloer


welke houten vloer kiezen

Hoe gaat het kiezen van een houten vloer bij Fairwood in zijn werk ?houten vloeren zien in showroom

Stap 1: Parketvloer bekijken in groot vak

Als u in de grote showroom van Fairwood komt, ziet u de houten vloeren in grote vakken. U hoeft daarom niet uw keuze te bepalen met een bordje van slechts van 1 m2. U weet daarom in onze showroom veel beter hoe de vloer er daadwerkelijk uit zal gaan zien.

Lees verder over houten vloeren showroomwelke soort voor vloer voor u ?

Stap 2: Gerichte informatie

Elke vloer, elke houtsoort, elke ruimte heeft specifieke eigenschappen. Ook heeft niet iedereen een gelijk budget voor een vloer. Kortom bij een parketvloer heeft u specifieke informatie nodig van een vakkundige medewerker. Wij zijn als leden van een familiebedrijf met achtergronden over hout en houten vloeren opgevoed.

Lees verder over houten vloeren informatie speciaal voor u.houten vloer bekijken in loods

Stap 3: Vloeren bekijken in loods

Bij uw bezoek aan Fairwood nemen wij u mee naar de ruim 450.000 m2 parket en parketvloeren die op voorraad liggen. Samen met u stapelen we dan de bundels hout door. Dit betekent dat u reeds voor aankoop uw houten vloer kunt zien. U weet dan precies de kleur en structuur van het hout. U weet precies de hoeveelheid noesten in de planken. U weet precies hoe bewerkingen die aan de vloeren zijn gedaan er uitzien als het meerdere planken betreft. Kortom door zelf te kijken en te kiezen schakelt u de risico's van de aankoop uit. U weet immers exact wat u gaat kopen en in uw woning krijgt.

Lees meer over het bekijken van de vloeren in de loodsbepaal zelf de kleur van uw houten vloer

Stap 4: Bepaal zelf de kleur van uw houten vloer

De kleur van de houten vloer is van grote invloed op de inrichting van uw huis of kantoor.De juiste kleurcombinaties kunnen een ruimte maken of breken. Hoe mooi is het daarom dat u bij Fairwood zelf de kleur van uw houten vloer kunt bepalen ? We pakken een onbehandeld plankje van de bundel met de houten vloer van uw keuze en gaan samen met u diverse kleuren aanbrengen. Dit kan zowel met kleurpigmenten in de lak als in de olie. Vervolgens neemt u de door u gemaakte proefplankjes mee naar huis. Leg deze in de ruimte waar de houten vloer komt. De lichtinval ter plaatse zal u helpen met het maken van de juiste keuze. Is het nog niet de juiste kleur, maken wij voor u nieuwe plankjes die wij gratis naar u sturen.

Lees verder over het zelf bepalen van de kleur van uw vloerofferte houten vloer speciaal voor u

Stap 5: Speciaal voor u gemaakte offerte

Wanneer we alle gegevens op een rijtje hebben, gaan we de offerte maken. Dit is een offerte helemaal afgestemd op de keuzes die u tijdens het gesprek heeft aangegeven. Zo krijgt u het eerlijkst een overzicht van de kosten voor de vloer die voortvloeien uit hoe u de vloer wilt hebben. Geen vervelende verrassingen in kosten achteraf dus. U weet voordat u de keuze gaat maken precies waar u mee moet rekenen.

Lees verder over prijzen houten vloerenkies uw houten vloer rustig thuis

Stap 6: Maak thuis rustig de juiste keuze

Wij zijn zelf ook consumenten. Niets is vervelender dan een verkoper die zit aan te dringen dat u de keuze nu moet maken. Soms onder dreiging om anders een bepaald voordeel te gaan missen. Een houten vloer is echter geen snelle beslissing waard. De keuze voor de juiste vloer is ingrijpend voor de inrichting. De keuze voor de juiste vloer is ingrijpend qua budget. Kies daarom in alle rust thuis voor de juiste aanbieding. Laat u zich niet opdringen, niet door onze concurrenten en natuurlijk ook niet door ons. Vrijwel altijd hebben we ruime voorraden in uw houten vloer beschikbaar.

Lees verder over thuis de kleur, soort vloer en houtsoort kiezen.hoe te betalen

Stap 7: Hoe te betalen aan Fairwood ?

Bij Fairwood betaalt u de houten vloer vlak voor levering. Bij voorkeur per bankoverboeking. Mocht u speciale bewerkingen hebben gekozen vragen wij voor het aanbrengen van de bewerking een aanbetaling. Deze aanbetaling wordt later weer afgetrokken van het factuurbedrag.

Lees verder over betaling houten vloer aan FairwoodHoe het transport van uw houten vloer

Stap 8: Hoe komt de vloer bij mij thuis ?

Bij Fairwood kunt u kiezen om de vloer zelf op te halen, of te laten bezorgen. Voor de bezorging wordt een in de offerte opgenomen bedrag in rekening gebracht. Wanneer u kiest voor bezorging van de vloer, vragen wij u een vervoersafspraak te maken. Bij het maken van een vervoersafspraak gaan wij ervan uit dat u het initiatief neemt. U kunt immers zelf het beste overzien wanneer u de vloer nodig heeft. Vaak gaat dit overigens in samenspraak tussen u en de parketlegger. Hou altijd rekening met de acclimatiseertijd die de houten vloer in uw woning nodig heeft.

Lees verder over vervoer van houten vloer naar uw adresKlik hier voor:
houten vloeren vraagVrijblijvende offerte houten vloer:


Massieve vloer - lamelparket - visgraatvloer - parket - div. vloeren - eettafel - tafel - kast


Vraag aan Fairwood:

houten vloeren vraag

Vloer, Tafel of Kast op Social media

Fairwood 20 jaar:

1 September 2017 
20 jaar boom planten

Ter gelegenheid van het 40 jarige bestaan van de houthandel en het 20 jarig bestaan van Fairwood, heeft onze eerste generatie een eik geplant.

Wij als tweede en derde generatie, doen ons uiterste best u met dezelfde passie en vakkennis ook de komende 20 jaar te blijven ontvangen.

U bent daarom altijd van harte welkom in Tiel.

VLOEREN SHOWROOM DRUK:

Telefoon wordt soms niet opgenomen:

drukte showroom

 

Houten vloeren, tafels showroom soms erg druk

Bel ons a.u.b. wat later terug (0344-640035) of stuur een mail: info@Fairwood.nl

 

Externe links Houten Vloer: